Turkse Federatie organiseert reis naar Mekka en Medina

De Turkse Federatie Nederland (TFN) is een van de Turkse organisaties die vanuit Nederland reizen aanbiedt naar de heilige plaatsen van de islam. Vlak voor de kerstdagen, op 21 en 22 december, is een groep met honderd bedevaartgangers naar Saoedi-Arabië vertrokken voor de Umrah. In twee weken tijd zullen ze, naast het uitvoeren van de Umrah, ook de heilige plaatsen Mekka en Medina bezoeken. Inmiddels zijn er al veel foto’s binnen van onze mensen op bedevaart.

De groepsreis wordt verzorgd en aangeboden door de Umrah-organisatie TFN, die er ook voor heeft gezorgd dat bezienswaardigheden in deze heilige plaatsen van de islam kunnen worden bezocht. Onze organisatie regelt het verblijf, vervoer, de gids en begeleiding, het ontbijt en avondeten. De Umrah wordt ook wel de kleine bedevaart naar Mekka en Medina genoemd. Deze kun je het hele jaar door maken. De Hadj is de grote bedevaart en wordt een keer per jaar gehouden. 

Ook volgend jaar organiseren we weer meerdere Umrah-reizen en een Hadj-trip naar Mekka en Medina. Wie meegaat kan ook dan een geheel verzorgde reis verwachten en een onvergetelijke ervaring. Iedere moslim moet eens in zijn leven de Hadj voltooien. Wij zorgen er dan ook voor dat dat op onze reizen vlekkeloos verloopt.

De volgende Umrah-reis staat gepland voor februari, rond de voorjaarsvakantie. Voor informatie en deelname kunnen geïnteresseerden met TFN of met de aangesloten organisaties contact opnemen. Hieronder treffen jullie een impressie van deze bijzondere reis aan. We nodigen iedereen met interesse uit om contact met ons of de aan ons verbonden organisaties te zoeken.

Facebook.com
Facebook.com

Vergelijkbare berichten